موظف به حفظ میراث فرهنگی ایران هستیم/ از همه دغدغه‌مندان ممنونم

علیرضا قربانی در نخستین شب برگزاری کنسرت خود در تخت جمشید با توجه به نگرانی‌هایی که برای آسیب رسیدن به این بنای تاریخی وجود داشت، گفت که تیم این کنسرت از کارشناسان میراث خبره‌ای مشورت گرفته و تمام تلاش خود برای جلوگیری از آسیب رسیدن به بنا را کرده‌اند.

به گزارش میراث آریا، علیرضا قربانی شامگاه گذشته (۱۰ تیرماه) در نخستین کنسرت خود در تخت جمشید در پاسخ به نگرانی‌های موجود درباره امکان آسیب وارد شدن به این بنای تاریخی گفت: با همه سختی‌ها و دشواری‌ها میزبان شما در این مکان تاریخی هستیم. تخت جمشید پیچیدگی‌های خاصی برای برگزاری کنسرت دارد، ولی به همت جمع بسیاری از بزرگان و کسانی که قلب و دلشان برای فرهنگ و هنر این سرزمین می‌تپد، توانستیم امشب برای اولین اجرا در بین شما باشیم.

او ادامه داد: ممنون از شما و همه مردم سرزمینمان برای حمایتی که از این برنامه دارند و ما را مورد لطف قرار می‌دهند. حضور شما را به گهواره‌ تمدن بشریت و این جای بسیار ارزشمند خوشامد می‌گویم. بسیار خوشحالیم که اینجا در خدمت شما هستیم و می‌توانیم برنامه موسیقی اجرا کنیم. یادمان باشد اینجا جایی است که دومین اثر ثبت شده تاریخی، بسیار کهن و ارزشمند در یونسکو است و یکی از ارزشمندترین ابنیه تاریخی در دنیا به حساب می‌آید. به دور از تعارف و اغراق وظیفه و دغدغه تک‌تک ما فرزندان این سرزمین است که لحظه به لحظه به فکر حفاظت و پاسداری از اینجا و حفظ ایمنی آن باشیم.

این خواننده موسیقی ایرانی همچنین اذعان کرد: از روز اولی که تصمیم گرفتیم این برنامه را اجرا کنیم با بسیاری از کارشناسان که جزو خبره‌ترین کارشناسان میراث‌فرهنگی هستند و همچنین کسانی که مستقل فعالیت می‌کنند، مشورت کردیم و سعی کردیم هماهنگی‌های لازم را به عمل بیاوریم که حتی اندازه سر سوزنی اثر منفی روی بنایی که از نیاکان‌مان به ما رسیده است، نگذاریم. موظفیم با پوست و گوشت و استخوان خودمان این اثر را حفظ کنیم. سعی کردیم هیچ مشکلی برایش ایجاد نکنیم و همین‌طور که می‌بینید تمام تلاشمان بر این بوده است که نزدیک خود سایت و بنا نباشیم و تمام سیستم صوتی ما پشت به این ابنیه تاریخی هستند. از تمام کسانی که دغدغه حفظ این بنا را دارند و با تماس گرفتند و ابراز لطف کردند، سپاسگزاریم؛ تیم ما تلاش کردند که دغدغه آنها را پاسخگو باشد.

قربانی همچنین گفت: به نظر می‌رسد، اگر این حرکت ادامه‌دار باشد، با نوع رفتار، کردار و عملکردمان این احساس به وجود بیاید که دل و قلبمان برای اینجا می‌تپد. دلمان می‌خواهد بعد از اینجا که جزو مفاخر ما و میراثی است که می‌توانیم به عنوان فرهنگ و تمدن ۷هزار ساله خود به رخ جهانیان بکشیم، بعدها در نقاط مختلف کشور و مکان‌های تاریخی مختلف دیگر با نظر کارشناسان و حفظ مسائل ایمنی چنین برنامه‌هایی را برپا کنیم؛ اگرچه که تمام توجه ما بر این باشد که بیش از پیش به این مکان‌ها توجه و از آن نگهداری کنیم‌.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر 1403041100510
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha